Event

marketing

Event

marketing

Event

Vi skräddarsyr alla typer av event.  Vi har lång erfarenhet av att arrangera event och mässor. Stora som små. Alla företag har olika verksamheter, mål, syften och tankar kring sin verksamhet – vi skapar det event som möter era önskemål. Som kund behöver ni bara ta ett möte där vi diskuterar igenom vad ni vill uppnå så tar vi därefter hand om allt.   Vi ger er en unik möjlighet som företag att skapa en intim relation med presumtiva kunder.

Paket 1

Paket 2

0 +
Event genomförda
/år
År i branchen
0 +
Event genomförda
/år
År i branchen

Privat event

Vi tar kunderna till er. Kanske vill ni fylla er butik med blivande brudpar så att de får prova produkter i er miljö? Detta är ett ypperligt exempel på ”captive audience” där ni kan rå om era kunder på era villkor. Vi ni att vi ska skapa ett innehåll med aktiviteter och låta Allt om Bröllop vara företrädare för att stärka förtroendet i rätt miljö så arrangerar vi det också.

Publikt event

Varje år skapar vi små och stora publika event där ni ställa ut och möta kunderna. Kanske vill ni delta i ett av våra populär workshops med upp till 30 personer?  Här samsamas ni med andra företag som också vill synas. Ni kan närvara själva och få en egen timeslot, låt oss bjuda på eventuell dryck, sampling i goodiebag etc. Förhör er om vad som passar er.

Prislista

Event:

Pris från

10 000kr – 40 000kr

Samtliga priser exklusive moms