Om oss

Allt om Bröllop

Allt om Bröllop erbjuder, sedan 22 år tillbaka,  Sveriges brudpar all hjälp de behöver på webben, i våra sociala medier och i våra tidningar.

Den största bröllopstrenden just nu är att brudparen önskar skräddarsy sina bröllop och för detta vänder de sig till oss för information, inspiration och tips. Genom oss får ni som annonsör den bästa miljön och det bästa resultatet. Efter många år i branschen, med en av Sveriges ledande experter inom vett & etikett på redaktionen och med stor kunskap om 

bröllopsmode och festfixande så är titeln förknippad med ett högt förtroende hos läsarna. Med oss får brudparen och deras gäster massor av inspiration och all information med handfasta tips om hur man arrangerar sitt bröllop med allt från vigsel, klädkoder för gäster, bröllopspresenter och bröllopsresa.

Målgrupp

Varje år gifter sig ca 50 000 brudpar i Sverige. Majoriteten är mellan 25 och 45 år gamla och de betalar sitt eget bröllop. I snitt lägger brudpar alla mer än 100 000 kr på sitt bröllop och våra läsare lägger dubbelt så mycket! Nu är de redo att spendera. Bröllopsresan är inte inkluderad i denna budget.Medelåldern för dem som gifter sig första gången är 33,9 år för kvinnor och 36,3 år för män. Det är en ökning med sex år för båda könen sedan 1990. Medelåldern för dem som gifter sig efter att ha varit gifta tidigare var 51,3 år för män och 47,6 år för kvinnor.

Kontakt

Silje Lian Moen

silje.lian.moen @ egmont.com